Gå til hovedinnhold

Tantekos

Når jeg var hjemme på helgetur, fikk jeg sett niesene mine igjen også. Jeg synes det er ganske viktig å prøve å treffe de hver gang jeg er hjemme, så de ikke glemmer meg og vet at tante bryr seg masse om de, selv om jeg bor mange mange mil unna.

Og gjett om jentene var glade når tante kom inn døra! Ble som vanlig nesten løpt ned, og for ikke å snakke om klenget på resten av tiden. Verdens nydeliste snupper!

DSC_0179 
Jada, tante ser sliten ut, men see på kosejentene mine da!

DSC_0187 
Iselin

DSC_0214 
Ida

Den vordende mor, Charlotte, serverte vafler og vi koste oss skikkelig.
Ja, for nå er det virkelig ikke lenge til jeg blir tante igjen! Og det blir så stas. Gjett om jeg kommer til å spurte hjemover så fort jeg kan da!

Dessverre så måtte jeg rekke et tog denne dagen, og når jeg sa hadet til eldste jenta, Ida, så ble hun skikkelig skikkelig lei seg. Så måtte trøste en del, men jeg måtte jo til slutt bare gå.

Kan du innbille deg hvor vondt det er når et barn gråter, og du bare må dra fra det? Hvor hjerteskjærende det er å se et barn slik?
Herregud, så vondt det gjorde langt inn i et tantehjerte.

Bra jeg snart skal hjemover igjen, så jeg kan se de igjen. For tante er virkelig glad i dere!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort