Gå til hovedinnhold

No pain, no gain.

Det har vært en snål uke, fra og med forrige torsdag - og jeg må bare si takk til menneskene rundt meg som har klart å få meg til å glemme litt ting. Om enn bare for en liten stund.

Jeg står fortsatt ved at turen til Sverige var fantastisk. Reisen hjem derimot var fæl... Lørdagen mens vi var på afterscooter fikk jeg nemlig melding om at min mor var blitt sendt til sykehus i sykebil, i full hast. Det var heldigvis ikke noe livstruende, men det skremmer vettet ut av meg at slike ting kan skje og at jeg da sitter minst 40 mil unna og ikke kan være der for familien min. Det blir heller ikke bedre av at jeg får alle slike beskjeder i etterkant...

I tillegg fikk jeg melding fra min bestevenninne her i Bergen om at hun mest sannsynlig flytter hjem til Trondheim. Ryggen min holdt på å drepe meg også.

Alt dette ble glemt i godt selskap på afterscooter - jeg hadde bare ikke tatt det i betraktning at det kom til å smelle tilbake. Hvilket det virkelig gjorde på bussturen til Værnes.

Har du noen gang kjempet for å holde tårene tilbake når du befinner deg på et sted fullt av mennesker? Kjempet for å holde masken, og være den glade sprudlende deg som du alltid er? Når ting bare river tak innvendig, og du skulle aller helst sittet for deg selv og bare fått ting ut?

Det var slik jeg hadde det... Jeg kjempet alt jeg kunne, men endte opp med å gjemme meg så langt nedi setet jeg kunne så ingen kunne se meg. Det ble ikke bedre på flyturen hjem, og jeg visste at jeg kom til å knekke når jeg så kjæresten min og skulle prøve å fortelle det. Det ble heller ikke bedre når vi skulle rett hjem til foreldrene hans og spise mat.

Jeg fikk i alle fall bevist for meg selv hvor sterk jeg kan være. Hvor mye dritt jeg kan takle. Hvor hardt jeg kan kjempe for å få frem et falskt smil. Det er bra jeg begynner å finne frem til den gamle meg. Jeg skulle bare ønske det fantes en bedre måte - en lettere måte. For det tar på. Det gnager.

Jeg lengter hjem. Aller helst vil jeg sette meg på neste fly, og bare være der for familien min. Samtidig så vil jeg være der for vennene mine - både de her og hjemme. Snakker vi utilstrekkelig?

Someone give me hug, for crying out loud! 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.