Dette er oppskriften jeg brukte på de glutenfrie sjokolademuffinsene.
Den fant jeg hos Tine.
Ingredienser
2 egg
2 dl sukker
3 dl Toro glutenfri fin kakemiks
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
3 ss kakao
1 dl matfløte
50 gram smør
Glasur
50 gram smør
100 gram kokosjokolade
Hvordan
Den fant jeg hos Tine.
Ingredienser
2 egg
2 dl sukker
3 dl Toro glutenfri fin kakemiks
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
3 ss kakao
1 dl matfløte
50 gram smør
Glasur
50 gram smør
100 gram kokosjokolade
Hvordan
- Sett stekeovnen på 225 grader.
- Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
- Bland sammen alt det tørre.
- Smelt smøret forsiktig.
- Sikt det tørre inn i eggedosisen vekselvis med fløten.
- Bland til slutt i smeltet smør.
- Fordel røren i muffinsformer, cirka 3/4 full.
- Stekes i cirka 10 minutter.
- Avkjøl på rist.
- Smelt smør og kokesjokolade på svak varme, smør glasuren på muffinsene og pynt.
Etter en liten stund vil glasuren stivne.
![]() |
Før pynting |
![]() |
Med glasur og pynt. |
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.