Denne oppskriften fant jeg her.
Bruk en form med 24 cm diameter.
Hvis du dobler oppskriften passer den fint til langpanne.
Ingredienser
3 egg
200 gram sukker
160 gram Toro glutenfri fin kakemiks
150 gram smør
2 ss kakao
1 1/2 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 dl vann
Glasur
60 gram smør
50 gram kokesjokolade
175 gram melis
1/2 egg
Hvordan
- Sett ovnen på 170 grader. Smør formen.
Bruk gjerne litt glutenfritt mel oppå det du har smurt med - da er det lettere å løsne kaken når du tar av formen. - Pisk egg og sukker til eggedosis.
- Bland alt det tørre sammen, og bland det inn i eggedosisen.
- Smelt smør forsiktig.
- Hell vannet i det smelta smøret, og kok opp.
- Bland væsken i røren.
- Hell røren i formen, og stek kaken i 30-45 minutter.
- Avkjøl.
- Glasur: Smelt smør og kokesjokolade forsiktig.
Bland i melis, og pisk i egget.
Smør glasuren deretter på kaken, og pynt.
![]() |
Ferdig sjokoladekake! |
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.