Gå til hovedinnhold

Sommerens Converse

Med sommeren og feriepenger, så kom også muligheten til å kjøpe seg noen nye sko.
Og da faller jo valget ganske enkelt på Converse - hver eneste gang.

Som jeg har nevnt tidligere i bloggen, så er det i alle fall ett par jeg har ønsket meg i noen måneder allerede. Disse skoene kunne jeg fått til bursdagen min. Men der og da så bestemte jeg meg plutselig for at de ikke var "kule" nok. Det skulle jeg angre på i ettertid.

For det var selvfølgelig ikke før en uke etter at jeg innså at de var dødskule. Dessverre innså jeg det så sent at jeg ikke lenger fant de noen steder. Men jeg bestemte meg for at jeg skulle ha de - koste hva det koste ville. Jeg mente bestemt at det var meningen at disse skoene skulle bli mine. De fantes ett eller annet sted; Jeg måtte bare finne de - de sto jo og ventet på meg! (Ja, jeg blir en unge når det kommer til Converse sko...)

Så gleden var stor da jeg endelig fant de i en butikk på Vinterbro Senteret. Dessverre hadde de ikke min størrelse, så skuffelsen var stor. Jeg hadde store forhåpninger om å finne de i Sverige, men det var forgjeves. Derimot fant jeg ut at siden jeg ikke fant de jeg virkelig ville ha, så skulle jeg søren meg ha ett annet par. Og endte opp med camo Converse. Noe jeg ikke angrer ett sekund på - for alle som har sett de misunner meg de!

Kamoflasje Converse.
En av de kuleste logoene noen sinne.
Instagram collage. 
Så fine!


Men selv om jeg kjøpte meg kamoflasje Converse, så betydde ikke det at jeg glemte de skoene jeg virkelig ville ha. Selv om jeg egentlig hadde gitt litt opp etter at jeg sendte mail til Brandos for å høre om det var noe de kom til å få inn igjen og svaret var negativt.

Derfor var gleden også ekstremt stor den dagen jeg suset rundt inne på Zalando, og plutselig kom over drømme-conversa i MIN størrelse! Var ganske rask på avtrekkeren da, ja.

Og en liten uke etter så var herlighetene i min eienskap. Leopard Converse! Elsker alle detaljene i gull; Logoen er i gullfarge, innsiden er i gullfarge, hullene til lissene er i gullfarge!

Leopard Converse!  
Sjekk den kule logoen.
Fineste paret hittil... 
Elsk!
Mine!
Instagram collage av nydelighetene mine.

Fra sist gang jeg la ut innlegg av alle Converse-skoene mine har samlingen min vokst med fem par. Fordelt over ett år så er jo ikke det så galt. Med andre ord så teller nå antall Converse i samlingen 17 par.

Og jeg jakter allerede neste par - som jeg har funnet allerede...

Fineste samlingen man kan ha.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.