Gå til hovedinnhold

Bursdag!

På torsdag hadde jeg bursdag. Hurra for meg!

Og da fikk jeg kake med lys fra noen av mine kollegaer! Kjempegod kake og selvfølgelig rosa lys! Har fortsatt igjen litt i kjøleskapet, kanskje jeg skal kose meg i dag. Også fikk jeg smake på Ben & Jerrys is.

Og når jeg åpnet safen på onsdag sto det jaggu en gave inni der til meg.
Måtte litt selvkontroll til for å klare å vente til dagen etter.

Sjokolademousse med rosa lys!

Gave!


Det beste med hele dagen var at mamma kom på besøk til Bergen!
Hun kom på torsdagskvelden med toget. Så etter å ha plukket opp henne derfra ble det en tur på Big Horn Steak House hvor vi spiste en aldeles fabelaktig middag. Og jeg spiste meg som alltid alt for mett.
Når vi kom hjem sovnet jeg på sofaen. Så mye spennende fikk jeg ut av bursdagen min!

På fredag var foreldrene og broren til forloveden min på kakebesøk. Så da diska jeg og mamma opp med krydderkake og bounty bites. Dessverre ble bounty bitesene litt mislykket i utseendet, men de var knallgode. Glemte å ta bilde, men har litt igjen å lage ferdig så skal ta bilde når jeg gjør ferdig de.

Også har jeg fått en del gaver;

Stor plante fra svigermor og svigerfar.

Potteplante fra tanten til forloveden.

Armbånd fra Tico (hunden til svigermor og svigerfar).

Liten og nett høyttaler fra broren til forloveden.

Gaven fra Evi!
 
Sminkepung fra søss - Fretex Redesign. Kjempetøff!


Forloveden min gikk visst litt amok på treningsklær til meg. Fikk resten av gaven min i dag. Og jeg trodde han bare hadde bestilt en treningsjakke og en tights, men det var jaggu fire topper oppi der og! Ble kjempefornøyd. Og han har truffet på alle størrelsene! Flink mann!

Treningstopp #1

Treningstopp #2 - elsker denne!

Treningstopp #3 - kjempefin!
 
Treningstopp #4
Treningsjakken

Compressions tights - helt vidunderlig å ha på seg.


Av mamma fikk jeg undertøyssett. Kommer ikke på noen flere gaver da. Men synes jeg har fått masse flott! Kjempefornøyd.

Også har jeg hatt en fantastisk helg med mamma og forloveden, til tross for tannverk gjennom hele helgen. Men i dag har tannlegen ordna opp i det og.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.