Ingredienser
250 g kokosmasse
400 g kokosmelk (1 boks)
100 g melis
300 g sjokolade
50 g delfiafett
Fremgangsmåte
250 g kokosmasse
400 g kokosmelk (1 boks)
100 g melis
300 g sjokolade
50 g delfiafett
Fremgangsmåte
- Bland kokos og melis i en bolle.
- Rør opp kokosmelken så den blir jevn.
- Bland kokosmelken inn i kokoasmassen til en jevn blanding.
- Fordel massen i en passende form, kledd med plast.
- Trykk den godt ned og sørg for en rett overflate før du setter formen i fryseren i cirka en time.
- Smelt sjokoladen over et vannbad sammen med Delfiafett.
- Skjær kokosmassen opp i passende biter og dypp de i sjokoladen med en gaffel.
- La bitene renne godt av seg før du setter de forsiktig over på en rist med bakepapir under.
- Pynt gjerne med litt tørket kokos før sjokoladen stivner helt.
Oppskriften er hentet fra en artikkel i VG.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.