Gå til hovedinnhold

Converse All Star Hi-Ness

I dag har jeg blitt stolt eier av de fineste Conversene jeg noen sinne har lagt mine øyne på.

Og det takket være Brandos som var så snille og etterkomme mitt ønske!
Det er virkelig god kundeservice når de tar inn det kundene vil ha etter en liten mail.

Jeg fant disse skoene helt tilfeldig når jeg kjedet meg en dag og satt og så på bilder av Converse.
Så forelsket jeg meg, og begynte å lete etter et sted å kjøpe de.
Men det eneste jeg fant var de samme skoene i svart. Og jeg trenger ikke flere svarte sko.

Etter ett par dager med leting bestemte jeg meg for å sende Brandos en mail og høre om det var en mulighet for at de kunne få tak i de i rødt for meg. Jeg fikk mail tilbake med beskjed om å følge med på sidene deres for å se om de kom inn.

Etter tre dager hoppet hjertet mitt over et slag når jeg oppdaterte siden, og så at disse nydelighetene faktisk var tilgjengelige. Var ikke sen på å slenge inn en bestilling da, nei!

Så nå er jeg blitt skikkelig fan av Brandos - mer enn jeg har vært tidligere.
Ikke bare har de et fantastisk utvalg av sko i alle mulige former, farger og merker.
Men de er også gode på kundeservice!
Anbefales på det sterkeste.

Nå - det beste med hele innlegget - bilder av de fantastiske og nydelige Conversene mine;


Converse All Star Hi-Ness -
klarte ikke vente til jeg kom hjem med å åpne pakken etter at jeg hentet den på posten.

ELSK!

De blir bare finere og finere.

Converse avhengig, ja.

Gleder meg til å prøve de!

Ennå finere på foten!

Ikonisk.

All Star for alle pengene!

Vil dere ha de samme fantastiske flotte skoene?
De kan bestilles her.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.