Gå til hovedinnhold

Bøker #2

Jeg har endelig klart å rydde bokhylla mi!
Det trengtes... Fra mitt tidligere innlegg Bøker, kan dere se hvor stor forskjellen ble.Og i den anledning, måtte jeg selvfølgelig kjøpe inn noen flere bøker så jeg kunne fullføre ett par samlinger fra favorittforfatterne mine.

Carlos Ruiz Zafon og Cecilia Samartin bøkene. Alle som er kommet ut hittil.
Bøkene fra Carlos Ruiz Zafon er;
1. Vindens skygge
2. Englenes spill
3. The Prince of mist
4. The Midnight Palace
5. The Prisoner of Heaven

Bøkene fra Cecilia Samartin er;
1. Senor Peregrino
2. Drømmehjerte
3. Salvadorena
4. Mofongo
5. La Peregrina
6. Dona Maria

Jo Nesbø - hele samlingen om Harry Hole + Hodejegerne. Det mangler en bok i midten, men det er fordi jeg leser den akkurat nå - "Frelseren".

Bøkene fra Jo Nesbø er;
1. Flaggermusmannen
2. Kakkerlakkene
3. Rødstrupe
4. Sorgenfri
5. Marekors
6. Frelseren
7. Snømannen
8. Hodejegerne
9. Panserhjerte
10. Gjenferd


Det er alltid bra å samle på noe, eller hva?
Jeg elsker bøker, og synes de er veldig dekorative. Jeg drømmer om en leilighet med eget bibliotek. Med bøker fra gulv til tak. Og en slik stige som du ser i serier og filmer.

Noe alla dette. Bildet er hentet fra google

Så jeg ønsker meg gamle og dekorative bøker som jeg kan pynte med.
Hvor kan jeg finne gamle, litt slitte, flotte bøker?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.