Gå til hovedinnhold

Seriedilla #2

Jeg har det siste året blitt veldig hekta på serier.

I det siste har det blitt enda mer serie-titting, da samboeren min har lastet ned noe som heter PS3 media server. Denne kobles via wifi til playstation som gjør at vi dermed kan streame seriene og se de på tv. Genialt."The Sopranos".
Historien handler om mafia-bossen Tony Soprano, og hans problemer både i hverdags- og arbeidslivet. Her er det mord, utroskap, intriger, familiedrama og sykdommer. Fantastiske skuespillere, og plottet er herlig. Synd det ikke er flere sesonger, for jeg savner å se på denne serien... Definitivt den beste serien hittil.

Bildet er hentet fra google

Bildet er hentet fra google"Good Christian Bitches"
Denne serien minner ganske mye om frustrerte fruer, men den var morsom. Skal se mer av den. Ble bare litt opptatt med en annen serie i mellomtiden...

Bildet er hentet fra google"The Big Bang Theory"
Prøver å få sett hele sammenhengende for en gangs skyld. Hittil har jeg bare sett det som har gått på tv, og der er det mye repriser og mye jeg har sett før. Har på følelsen at jeg har sett det meste, men der tror jeg at jeg lurer meg selv. Denne serien er bare genial! Elsker alle rollefigurene. Herlig!

Bildet er hentet fra google

Bildet er hentet fra google
"Supernatural"
En historie om engler og demoner, og kampen for å bli kvitt all den paranormale ondskapen i verden. Brødrene Sam og Dean Winchester jakter på demoner, vampyrer, shapeshifters og diverse andre monstre. De møter mange komplikasjoner, mister familiemedlemmer og gode venner.
Er helt hekta på denne serien nå om dagen! Har allerede på par uker sett fire sesonger. Det hjelper jo på at brødrene er kjekke...


Bildet er hentet fra google
Bildet er hentet fra google


"True Blood"
Fjerde sesong er innkjøpt, og ligger og venter på meg borte ved blueray spilleren. Skal snart begynne å se den, bare se ferdig supernatural først?

Bildet er hentet fra google


"Gossip Girl"
Gossip girl, ja. Der kjøpte jeg inn sesong fire, men jeg tenkte at jeg skulle spare på den før jeg så hele på en gang. Og nå vet jeg ikke en gang hvor den er hen! Må snart se ferdig den også. Vet jo at det skjer mye spennende. Kanskje jeg skal sette meg ned å se den nå?
Bildet er hentet fra google

Kommentarer

 1. True blood er digg.. gossip girl følger jeg også med på.. de andre.. not so much.. Ser også vampire diaries (nammebrødre der :P:P ) Dexter er råkul, selv om det normalt sett ikke er min greie.. men den er bra! Ellers ..hmmm.. pretty little liars, Entourage (sef), Private Practice og The Mentalist.. for å nevne noen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Supernatural bør du se! Kjempegøy.. Har en del serier til jeg har lyst til å se. Hehe.. :)

   Slett
 2. TAKK!! TREENGTE DEN ENE DER!! Supernatural!! TRENGTE SVAR PÅ EN SPM! THX!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.