Gå til hovedinnhold

Ny tørketrommel og sosiale medier

Denne uken har jeg gått til innkjøp av ny tørketrommel.

Den gamle dugde rett og slett ikke lenger – jeg har prøvd å tørke håndklær i en hel uke, og kjørt de minst seks ganger, og det verste var at de nærmet seg ikke tørre engang. Så da ble jeg mektig lei, og hørte med de dyktige hvitevareselgerne på jobben om hvilken trommel jeg burde kjøpe.
Så da ble det denne Electrolux’en:
 
edh97961w.800x500


Og nå ble håndklærne tørre på første omgang! Meget fornøyd med kjøpet.

Ellers denne uken har jeg vært til legen igjen for å kontrollere blodtrykket mitt. Legen min brukte ganske lang tid på å måle det denne gangen, og han så mildt sagt litt sjokkert ut når han var ferdig. Jeg tenkte selvfølgelig “Åh, nei, nå har det gått opp igjen!”. Forrige gang jeg var der for tre måneder siden var det jo fremgang – men skolestress og jobbmas i disse tider kan selvfølgelig bidra til litt av hvert.
 
Men til min store glede så var blodtrykket mitt endelig blitt normalt igjen! Herregud, så god beskjed å få! Og jeg fikk endelig slutte på den ene medisinen min. Fortsetter det sånn kan jeg sikkert slutte på flere snart og. Jippi. Skal tilbake allerede om en måned siden jeg valgte å slutte på en av de sterkeste. Hehe, fint å kunne bestemme litt selv.  
(Dette er nok ikke veldig interessant for de som leser det, men godt å kunne si noe positivt om helsa mi på bloggen for en gangs skyld.)

Denne uken er vi endelig kommet litt i gang med bacheloroppgaven også. Vi har mildt sagt hatt startproblemer, så det føles godt å endelig komme i gang. Vi har jo kontaktet to forskjellige firmaer, og fått avslag fra begge. Vi kontaktet et tredje, men fikk ikke svar på lang tid. Så hadde vi en forelesning om sosiale medier, og vi forelsket oss i temaet, så vi valgte å skrive om det.

Emnet blir rett og slett “blogging og opinionsledere”. Så har vi fått kontakt med Thomas Moen som er en blogger, men først og fremst så er han rådgiver og foredragsholder innen sosiale medier – og han ville gjerne stille til et ekspertintervju med oss. Bloggen hans kan du lese her.
 
I tillegg har vi endelig fått kontakt med den ene bedriften vi ønsket å skrive om, og de var også positive til et samarbeid – så vi kommer nok til å bruke de også. Og vi har fått tips om andre mennesker vi kan bruke.

Sosiale medier er virkelig et interessant tema, men det er i grunn litt vanskeli å finne forskningsartikler om dette emnet da man ikke helt hva man ser etter eller hvor man skal begynne å lete. Men jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, og jeg gleder meg faktisk til å ha et ekspert intervju med Thomas Moen.

Hvis det er noen som har noen tips, triks og forslag til en bachelor om sosiale medier, så legg gjerne igjen en kommentar. Vi trenger den hjelpen vi kan få. Hehe
 
Så nå er det på tide å sette seg ned og skrive om diffusjons-, adopsjons- og tostegsteori. (Selv om jeg aller helst vil sove!)

Kommentarer

  1. Når jeg får tid skal jeg surre sammen et referat av det kurset jeg var på;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort