Gå til hovedinnhold

Quality Time

Da er det på tide å ende gjennomgangen av “Heavy Western” – Lars Linds nyeste album. Blir egentlig litt trist, for hva skal jeg skrive om heretter? Lurer på om det ikke blir en oppsummering av hele albumet på et senere tidspunkt, og kanskje også med terningkast?

Dagens låt er i alle fall “Quality Time”, og den siste på albumet.
Dette er hva Lars selv har å si om låten sin
- Den eneste helakustiske låta på plata. Her spiller jeg sammen med min mentor og tidligere gitarlærer Mads Eriksen. Mads er etter min mening Norges desidert beste gitarist og er helt i verdenseliten når det gjelder instrumental gitarmusikk. Sjekk noen av platene hans på Spotify eller iTunes så skjønner dere hva jeg mener. På "Quality Time" hadde jeg akkordene klare og Mads la til en gitarfigur på toppen som passet veldig godt. Innspillingen er "live" i studio og jeg synes vi lykkes med å få fram en veldig god stemning på opptaket. Resultatet ble en "feelgood" akustisk instrumental og var det opplagte sporet å avslutte plata med.

Jeg var egentlig sikker på at dette var en kjærlighetserklæring, men tror muligens jeg tok feil der. Eller så gjemmer han bare en del av historien for meg. Godt mulig det også. Hehe.

Uansett så er det en fantastisk låt, og definitivt den roligste på hele albumet. Og det er virkelig en “feelgood” låt; stemningsfull og denne bringer i alle fall gode minner selv om du ikke har minner direkte knyttet til denne sangen. Også en av mine favorittsanger – jeg er allsidig og hører på det meste.

Synes spillingen her er helt fantastisk, og jeg tror også denne ville gjort seg bra live. Kanskje dette blir avslutningssangen på en av Lars Lind Bands konserter i fremtiden?

Finner foreløpig ikke noe link til denne på youtube, men om den kommer på et senere tidspunkt så legger jeg den ut da.
Heavy Western Cover
Du vet hva du må gjøre.
Du kan laste ned sangen her:
iTunes
Amazon
Kjøpe album

I tillegg er det jo selvfølgelig viktig å holde seg oppdatert på hva som skjer i Lars sin karriere – han er en fantastisk musiker!

Holde deg opppdatert kan du gjøre på Facebook
Hjemmesiden
Rocking Well Productions

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort