Gå til hovedinnhold

Downhill Demon

Da er det på tide med låt nummer sju av Heavy Western – Lars Linds nyeste album!

Dagens låt er som tittelen på bloggposten sier “Downhill Demon” 
Dette har Lars selv å si om låten sin

- Dette er nok den mest rocka låta på plata. 5 gir fra start til slutt. Komponerte denne da jeg var 19/20 år gammel så den har tålt tidens tann. Spesielt fornøyd med midtpartiet. Der føler jeg at jeg er i sonen og spiller "rett". Den perfekte låta å avslutte en Lars Lind Band konsert med.

Virkelig en låt med mye fart i, og det liker jeg godt! Helt rå spilling av Lars – og at denne låten har tålt tidens tann kan man godt si. Det er jo faktisk 10 år siden låten ble skrevet, og den rocker fortsatt like bra i dag. Et publikum som digget denne for 10 år siden vil fortsatt digge den i dag. For ikke å snakke om et nytt publikum som liker litt hardere musikk og rock’n’roll. Også her er slutten helt fantastisk – bare digger spillingen hans der!

Men også her – kortversjonen foreligger på youtube, riktignok er den 1 minutt, men versjonen på cden er 2, 18 minutter.

Her er dagens låt i kortversjon:


Så om du vil høre hele den flotte låten, ja, da vet du hva du må gjøre!
Løp å kjøp på iTunes eller Amazon, eller kjøp hele albumet Heavy Western her.
I tillegg er det som alltid viktig å holde seg oppdatert hvis du synes Lars Lind lager bra musikk.

Det kan du gjøre her:
Hjemmeside
Facebookside
Rocking Well Productions.

Hva synes dere om gjennomgangen av albumet til Lars?
Legg gjerne igjen noen kommentarer!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.