Gå til hovedinnhold

Cruise

Ja, jeg sa at dette innlegget skulle komme på lørdag. Men da ble jeg plutselig for opptatt med jobb, og pinnekjøttmiddag hos svigerforeldrene mine. Noe som var skikkelig koselig. Søndagen gikk til å nerde litt på andre måter.

Men i dag er jeg sterkere tilbake!
Og det med favorittsangen min på “Heavy Western” – Lars Linds nyeste album!

Dagens sang er nummer åtte i rekkefølgen, og bærer tittelen “Cruise” Jeg har selvfølgelig noen ord på lur fra Lars selv her også, og han har dette å si

- Den tyngste låta på plata. Veldig riffbasert. Når man lager instrumentalmusikk er det viktig med tydelige temaer. Her synes jeg at det kommer godt fram. Rett på sak med et heavy åpningsriff, versdelen åpner opp rom for å sette sologitaren i fokus, og på refrenget høres det ut som AC/DC eller ZZ TOP har fått Joe Satriani og Steve Morse som gjestegitarister. Låta går etterhvert over i et mer svevende solotema for så å avslutte med åpningstemaet igjen. Denne tror jeg vil gjøre seg godt live.

Sangen er bare helt rå! Den er skikkelig rocka, og litt mer heavy enn det som har vært tidligere. At den åpnes med et heavy riff, er bare helt fantastisk. Og det blir bare bedre og bedre ut over i låten. Dette er en låt som faller midt inn i min musikksmak, og jeg så meg ut denne som favoritt første gang jeg hørte gjennom cden. Temaene er helt klart tydelige, og jeg er enig med Lars i at denne låten ville gjort seg godt live. Kanskje jeg får høre den live i fremtiden? Håper det.

Også her må jeg skuffe dere med at det er kun et utdrag av sangen som foreligger på youtube, og du går glipp av mye av det som er best med låten.

Men fortvil ikke – du vet hva du må gjøre.
Last den ned fra iTunes eller Amazon, og nyt den i sin fullverdige versjon. Eller kjøp hel cd’en her.

Her er dagens kortversjon


Og som alltid – husk å hold deg oppdatert på Lars sin hjemmeside, facebookside og Rocking Well Productions.

I morgen rekker jeg dessverre ikke noe innlegg, men onsdag eller torsdag avslutter jeg gjennomgangen av Heavy Western, med den siste låten på plata.

Inntil da så nyt de låtene jeg allerede har skrevet om.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.