Gå til hovedinnhold

God Jul!

Så var juleaften her allerede da.
I dag skal jeg nå se på “Tre nøtter til Askepott” og deretter “Reisen til Julestjernen” – det er ikke jul uten disse to filmene.
Mens jeg ser på tv skal jeg spise en goood frokost med rundstykker, egg og ansjos.
Etter det må jeg pakke inn julegavene som kattene mine har vært så elskverdig å klore opp. Jippi.
Så blir det julegrøt hos svigers (julegrøten skal da virkelig være på lille juleaften!).
Også må jeg prøve å finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld, for det har jeg ikke hatt tid til å tenke på tidligere da jeg kun har jobbet denne uken.
Også bærer det til svigers igjen for å spise pinnekjøtt og feire julen.
Så dagen i dagen blir nok kjempekoselig, bare at jeg ikke eier julestemning i år. Har ikke hatt julestemning de siste årene, noe som irriterer meg. For uten den så er det bare nok en dag… Men vi fikk hvit jul, så kanskje stemningen kommer i løpet av dagen.
1262631085000_Bergen__sn___Fl_ye_2986113708x708r
Det er litt rart å ikke skulle være med familien sin i dag, og jeg savner mamma, søstern, brodern og niesene mine utrolig masse i dag. Skulle ønske jeg kunne feiret julen med dere, og sett hvor glade de nydelige tanteungene mine ble når de åpnet gavene sine. Det hadde vært noe det. Men i år blir det “voksenjul” – stille og rolig.
Så God Jul til alle dere der ute!
Håper det blir en fantastisk kveld og at den forholder seg akkurat slik dere ønsker!
juletre_1254750035

Kommentarer

  1. Goood jul! :D og ps: julegrøten skal være på julaften! ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.