Gå til hovedinnhold

Eksamenstid og juleforberedelser

Endelig er eksamenstiden snart over – bare en igjen nå, og den er på onsdag. Så nå skal jeg snart begynne å lese. Har faktisk utviklet en ganske bra studieteknikk dette halvåret, og jeg føler at de fleste eksamene har gått greit. Men nå må jeg bare leve i spenning til januar, da eksamene kommer. Oi oi!

I mellomtiden har jeg handlet julegaver til nesten alle nå, mangler to av niesene mine, samboeren min og søsteren som jeg husker nå. Og jeg har faktisk ikke brukt alt for mye penger! Det er en gave jeg frykter ikke kommer i tide da jeg bestilte den på nettet. Men da får det kanskje bli bursdagsgave/julegave da?

Men jeg har brukt litt for mye penger på filmer og serier som jeg skal se nå i juleferien min, når den endelig inntreffer.
Det jeg gleder meg aller mest til å se er One Tree Hill Season 7. Ventet lenge på den, så la meg nå inderlig se den snart!

One-Tree-Hill-Season-7-DVD


Deretter skal jeg se The Shining, for den har jeg hørt er bra og har hatt lyst til å se såååå lenge jeg kan huske. Skrekkfilmer er min lidenskap innen film!

Og så må jeg jo bare se The Grinch – for å komme litt i julestemning kanskje, nå som all snøen er regnet bort i Bergen.

The_Shining1980The grinch movie poster


Shrek Siste Kapittel må jo også sees, for å fullføre denne serien med flotte og koselige filmer. Faktisk er jeg litt usikker på om jeg har sett Shrek Den Tredje – må huske å sjekke bokhylla mi om den kanskje står der.

  shrek-lykkelig_alle_sine_dager-dvd-bigthumb


Men nå skal jeg altså sette i gang og lese litt pensum. Først skal jeg sende en hel haug med scannet sider til ei venninne. Elsker den nye printeren min! Det eneste som irriterer meg er at jeg ikke får den til å kommunisere med min pc, så må alltid sende ting og ha på samboerens pc. Noen tips for hva som kan hjelpe?

Jeg glemte å tenne adventslysene mine i går! Så det skal jeg gjøre i kveld, og skape litt hygge i leiligheten.

Ønsker dere alle er god forberedelse til julen, og husk å sende all julepost før den 16.desember! Der henger jeg etter selv, så burde få skrevet julekort og sendt de gavene jeg skal…

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort