Gå til hovedinnhold

HJEM og shopping!

I dag har jeg hatt min første eksamen for dette halvåret. En avkrysningseksamen, som rett og slett gikk rett til h*****e. Jaaada, jeg skulle tydeligvis ikke ha trodd jeg var så smart at jeg kunne tenke meg frem på en logisk måte til de rette svarene. Oddsen for stryk er vel der, men jeg håper på en E. Det er i slike tider jeg kunne blitt religiøs for å be til de høyere makter om å la meg få en ståkarakter!

Men, etter eksamen ble dagen litt bedre. Da dro vi på Peppes Pizza for å spise frokost. Og det var skikkelig koselig. Deretter dro jentene på shopping, og til vår store glede er det nattåpent i Bergen sentrum i dag. Skal si dere det ble shopping!
DSC_0034 DSC_0037
En topp i beige og helt maken i rosa.
DSC_0040 DSC_0042 Pyntetopp i fin farge. Utrolig bløt cardigan. (Jeg har forøvrig forelsket meg totalt i cardigans! Så enkelt og greit å slenge utenpå en singelt eller tynn genser.)
DSC_0051 
Flotte pensko, som ikke er alt for høye, til den nette sum av 180 kr! Dagens kupp!
DSC_0053 DSC_0055
Pyntesokker som går til over kneet. Enkle og fine øredobber.

Dessuten så handlet jeg noen ting til samboeren min. En ting i bursdagsgave og, så det er hysj hysj. Men i dag fikk han grønnrutete hettejakke og pysjbukse. Reaksjonen var “Hva i alle dager skal jeg med pysjamasbukse?!” Flott han blir glad for at jeg er snill da…

Resten av dagen skal jeg bruke på å slappe av, og pleie meg selv litt. Og pakke. For i morgen tidlig drar jeg hjem til østlandet, og til familien min! Skal nemlig i barnedåp på søndagen, til den skjønne lille niesa mi, Sara. Og jeg skal være fadder! Gleder meg kjempemasse! Det blir så stas!

Dessuten skal jeg treffe min herlige, skjønne, fantastiske, flotte, humørfylte og morsomme bestevenninne igjen! Jeg har ikke sett henne på over ett år, så det blir virkelig fantastisk. Gleder meg kjempemasse til det også!

Også skal vi på middag hos min kjære søster på lørdag. Tror dette blir en fantastisk helg, og så skal det bli veldig godt med et avbrekk fra den hektiske hverdagen i Bergen.

Ha en flott kveld, alle sammen!

Kommentarer

  1. Det hørtes koselig ut! Kos deg masse! Og gratulerer med mye nytt og fint...!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.