Gå til hovedinnhold

Konsert med Volbeat

Volbeat konserten i går var fantastisk! Å høre de live var bedre enn jeg kunne forestilt meg. Og det skal så absolutt gjentas!
michael
Men likevel, så fikk jeg ikke den følelsen jeg hadde håpet på å få. Jeg tror rett og slett jeg hadde for høye forhåpninger til hvordan kvelden skulle bli.
Til og begynne med så hadde jeg helt fantastisk god plass, men når Volbeat kom på scenen holdt jeg på å bli dyttet over ende minst tre dager, nesten to albuer i ansiktet og for ikke å nevne de uttallige menneskene som presset seg nærmere og nærmere og nærmere.
Så i håp om å beholde livet, og ikke bli skvist i hjel, så bestemte vi oss for å flytte oss lenger bak. Dessverre så jeg ikke så mye fra den plassen, men jeg fikk da fortsatt nyte den gode musikken.
Liten smakebit fra konserten;

Dessuten fikk jeg endelig kjøpt meg både Volbeat t-skjorte og genser! ELSK!
volbeat tshirt genser volbeat

En annen ting som ødela kvelden litt, var at iPhonen min sluttet å virke i det jeg gikk ut døra hjemme. Den ble bare helt mørk, og ville ikke reagere på noenting. Da er det ganske frustrerende å ikke ha et batteri å ta ut for å se om det kunne hjulpet. Så mine planer om å ta bilder på konserten gikk rett i grus. Men jeg rappet mobilen til samboeren min – bare synd det er så dårlig kamera på hans mobil. Heldigvis trengte min telefon bare litt drahjelp fra iTunes så den er oppe og går igjen.
Hadde jeg funnet den rette dansken å snakke med i går, så ville jeg kanskje fått kommet opp på scenen med Volbeat også. Men grunnet mobilproblemer, og heftig program så skjedde ikke det. Men takk til min kjære venninne, Lisbeth, for innsatsen i alle fall. Vi får det til en annen gang, når vi skal på jentetur!
Så alt i alt – en herlig og fantastisk konsert! Knall bra musikk – og kjekke mannfolk! Det er bare det at folk må lære seg å ta litt hensyn når de er på konserter for jeg er lei av å fighte om plassen min…

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.