Gå til hovedinnhold

Seriedilla

Jeg er blitt totalt hekta på serier i det siste, og tilbringer mesteparten av fritiden min til å se diverse serier. Når jeg ikke må gjøre skolesaker i alle fall, eller prøver å være litt sosial.

De seriene som opptar min tid nå til dags er:

1. Gossip Girl
Sesong 1 av denne serien ble matet inn i løpet av sommeren som gikk, med dårlig vær og kjedsomhet. Og jeg var solgt etter tre episoder. Så nå har jeg endelig klart å kjøpe meg sesong 2, og er allerede i gang med å se! Blogg om sladder har vi vel aldri sett noe til før, men det skal litt til før det blir riktig så ille som i denne serien.

“XoXo”
GossipGirl-S2_early

2. Mad Men
Første sesongen av denne serien så jeg sammen med min samboeren, når vi begge hadde ferie. Og siden vi ikke dro et eneste sted sammen hele sommeren så var titting på serie det nærmeste vi kom å gjøre noe fornuftig sammen.

Sesong 2 er allerede kjøpt inn, men seingen har stagnert da han bare er opptatt av det flotte spillet sitt. (Ja, WoW er utrolig avhengighetsdannende, og det er han et levende eksempel på!)


mad_men_season_2

3. One Tree Hill
Gjett om jeg ble glad når jeg fikk vite at FEM endelig har begynt å sende den syvende sesongen av denne flotte serien!

Så i storslagent humør i går slår jeg på den rette kanalen, og oppdager til min forferdelse at de allerede har sendt første episoden. Lite vits å begynne å se episode 2 av en sesong man lenge har ventet på, vel? Så da ble det streaming på de to første episodene likevel…


One-Tree-Hill-Season-7-Front-Cover-16316

4. True Blood
Ingenting er vel mer moteriktig på fjernsynsfronten enn vampyrer for tiden.

Denne serien lever opp til forventningene, og er rett og slett utrolig bra!

Sesong 1 gikk unna på bare ett par dager. Andre sesongen går det litt verre med da samboeren min mener at serien er, og jeg siterer “skummel!”. Ingenting for sarte hjerter altså?
Jeg for min del vil vite hva som skjer videre!


true-blood-season-2-bill-and-sookie 

 

Fjernsyn er ut, serier er inn – i alle fall for min del. Noen forslag til andre serier som er verdt å se?

Kommentarer

 1. Det spørs. Jeg elsker serie selv. Har sett en del og har mange fler på tapetet. Kan se ut som vi har litt forskjellig smak da, så vet ikke hva jeg kan anbefale.
  Gossip Girl og One Tree Hill? Mjaaaa, alt for 'jentete' for meg. Drama blir kjedelig, det er nok av det i den virkelige verden. Jeg oppsøker eventyr og spenning når jeg ser på TV, så jeg er mer sci-fi og action type. Noen absurde komedier slår også igjennom.
  Men hvis du er up for den slags så kan jeg komme med en liste, hihi.

  -Iselin

  SvarSlett
 2. Bare å komme med forslag det, Iselin :) Jeg ser igrunn på det meste som er, så lenge det er spennende og trigger til å se videre. You know what I am up for^^

  SvarSlett
 3. Ok, her er noen serier jeg er helt frelst av for tiden:
  1. Eureka (også kalt A Town Called Eureka noen steder)
  En sci-fi komedie. Jeg ler høyt hver episode. Absurde situasjoner og krakterer. Dette er min "god serie" for hver gang jeg ser en episode så føler jeg meg skikkelig giddy etterpå. Koster bare 80kr for en sesong på Play.com

  2. Sanctuary
  Hele seiren er spilt inn foran green screen, slik som 300 og Sin City, så serien har sitt egne preg. Mystery sci-fi som kan minne om en blanding av X-files og Fringe. De søker etter monstre og andre vesner som er truet av vår verden for å hjelpe dem og lære av dem. Mye kule konsepter her. Jack the Ripper som udødelig mann som kan teleportere burde si litt om hva man kan møte på.

  3. Human Target
  Action serie basert på en tegneserie. Hovedkarakteren er en bodyguard som går undercover for sine klienter for å luke ut de som måtte være ute etter å drepe dem. Mye god humor og kule karakterer. TvNorge har kjøpt opp rettighetene og skal begynne å vise den i høst.

  4. Supernatural
  To brødre (som ikke er så gale å se på) som kjører rundt i en dritkul bil og hører på rock mens de jakter ned demoner, poltergeist og andre skummelheter. Trenger man mer? Mye godhumor her også, kule effekter og plottet blir bare mer og mer intenst som sesongene går.

  5. Chuck
  Action komedie. Utrolig morsom! Pluss at jeg tror oss som jobbr på Lefdal o.l. vil finne mer humor i det enn andre, for hovedkarakterene jobber på ett elektromarked. Av og til begynner jeg å le bare fordi jeg kjenner meg igjen.

  Og for de som er nerdy nok, så elsker jeg Stargate mer enn det meste og ser episoder om igjen rett som det er.

  -Iselin

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.