Gå til hovedinnhold

Fotoshoot

Som nevnt i forrige innlegg ble jeg hyret til å ha min første fotoshoot forrige uke. Som jeg selvfølgelig sa ja til, da det gjaldt svogeren min Lars Lind. Oppdraget var å ta bilder av platestudioet hans, som han kunne bruke på hjemmesiden til firma sitt Rocking Well Productions.

Dette var fantastisk gøy, og utfordrende. Men jeg ble fornøyd med resultatet og det tror jeg han også ble.

Jeg har alltid elsket å ta bilder, og med et skikkelig bra kamera er interessen bare blitt større. Dessuten er utrolig utfordrende å finne motiver som ikke allerede eksisterer og få fine og klare bilder. Jeg lærer fortsatt, og digger det!

(Her skal det nevnes at jeg vet at det er uprofesjonelt at det står dato på mange av bildene, men jeg er ny på dette og glemte dessverre og slå av datoen. Derfor tok jeg også en ny runde med fotografier uten dato, men det er totalt opp til produsenten og velge hvilke bilder han vil bruke. Selvfølgelig er også han oppmerksom på at det står dato på mange av de, men vi har samarbeidet litt for å prøve å redigere vekk datoer.)

Oppdraget tok en del timer, men det var absolutt verdt det. Dessuten fikk jeg og samboeren min en del innsikt i hva som foregår i et platestudio, og hvordan man mikser sanger. Fantastisk!

Nedenfor følger noen bilder, og flere bilder kan dere se på Rocking Well Productions Gallery.

DSC_0007 DSC_0163 DSC_0209 DSC_0066DSC_0131 DSC_0110 DSC_0256 DSC_0143  DSC_0071 DSC_0135

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.