Gå til hovedinnhold

Mamma på besøk

Da har endelig mamma og kjæresten hennes kommet seg vel frem til Bergen. Det er herlig å få besøk av familien, særlig etter alt jeg føler jeg har vært igjennom dette halvåret.

Kvelden så langt har vært tilbrakt med å oppdatere seg på hva som skjer hjemme, spise hjemmelaget pizza og masse godis, og nå ser vi på "Twilight". En god film må spres videre!

Aller helst skulle jeg ønske jeg slapp å jobbe i morgen, for å få litt mer ut av tiden med mamma. Men jeg får heller prøve å komme meg hjem litt tidligere fra jobb. For når sant skal sies, så har jeg da virkelig jobbet mer enn det jeg skulle, så det burde sånn sett ikke være noe stort problem. Vi får se an kundemassen som vanlig – jeg pleier jo aldri å dra hjem tidlig eller når jeg egentlig er ferdig. Hehe.

Hva helgen bringer, aner jeg ikke, men jeg håper og tror man kan finne på noe annet enn å sitte inne i leiligheten. Selv om det pøser ned, så må det da være noe å finne på.

 

Regnvær i Bergen er forresten annerledes enn alt annet regnvær. Av en eller annen merkelig grunn har jeg forelsket meg litt i regnværet her. Det klarner virkelig opp luften, og det føles som om alt kan få en ny start.

I blant får jeg bare lyst til å stelle meg i regnværet, og kjenne de kalde, tunge dråpene mot huden.

image

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.