Gå til hovedinnhold

Født på ny – og snakkesalig

Ja, for det føles virkelig som om jeg er født på nytt!

For kun er måned siden lå jeg strak ut i sengen to dager på rappen, omtrent to dager i uken. Uten å klare å stå på bena og uten å klare å få i meg stort annet enn vann og loff med baconpostei. Ikke klarte jeg å finne på noe med noen uten å føle at jeg når som helst skulle besvime om jeg måtte holde meg oppegående i ett minutt til.
Nå, som jeg har begynt på medisinen min igjen - zanidip for å redusere blodtrykket - så føles det som om jeg er født på ny.


Jeg er full av energi. Spiser regelmessig. Klarte til og med å spille fotball med kollegaer for en uke siden, og det føltes fantastisk! Naturen rundt meg dufter fantastisk, luften føles vidunderlig. Det er helt utrolig hvor stor forskjell det utgjorde. Hvorfor kuttet jeg i det hele tatt ut tablettene før?
Dumme dumme meg.


For i gårs begynte jeg på enda en medisin - cosaar comp - jeg er ikke helt sikker på hva den er god for, men må vel være noe i og med at legen min satt meg på den også. Og en så syk bivirkning har jeg aldri vært borti før. Jeg var så svimmel på jobb i går, at jeg ikke klarte å fokusere.

Alt jeg så var røde og svarte farger, og ikke klarte jeg å stå oppreist for da var jeg sikker på at jeg skulle besvime. Heldigvis hadde jeg forståelsesfulle kunder - jeg klarte da å jobbe selv om hodet snurret. Når jeg etterhvert fikk i meg lunsj, så ble formen utrolig mye bedre. Håper det var et engangstilfelle, for det var virkelig ikke mye behagelig.
born-again

Forøvrig så digger jeg jobben min for tiden, da jeg er "avdelingsleder".
Det er utrolig gøy, og lærerikt. Ansvar er noe jeg med glede tar i mot.


Denne uken er litt hektisk, men jeg digger det. Og være sosial igjen føles såå godt!

På fredag traff jeg endelig Lisbeth-søta mi igjen, og var godt å se at hun har det så bra nå. Håper hun tar turen litt oftere og at vi får litt mer tid sammen etterhvert. I miss you, you know!
  
På lørdag var det fest med kollegaer, og det var gøy. Skjedde visst en del morsomme ting der, og jeg slappet virkelig godt av.

I dag har jeg vært på kino med Linda, og sett "Twilight - Eclipse". Utrolig mye action smekket i en film, men vi kom vel virkelig ikke mye videre i handlingen enn det vi gjorde i film to, gjorde vi vel? Uansett verdt å se; en del drama, mye action, og snaxy mannfolk. Og ikke minst vampyrer.

I morgen håper jeg å endelig klare å finne på noe med Charlotte, som vi har planlagt i evigheter, men aldri har fått til. Må bare bli bra.

Og på torsdag kommer mammaen min! Jeg gleder meg. Er alltid like koselig å få besøk. Og mamma er dypt savnet, og så utrolig god å ha i blant. Synd jeg må jobbe fredag, men det får gå seg til.


venner-skatter


Sånn helt til slutt i snakkevirvaret mitt;
- jeg får snart en utrolig spennende pakke i posten!
 Noen som klarer å gjette hva det er?!


pakkesang

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort