Gå til hovedinnhold

Chess, og shopping!

Da er ferien min i gang, og dagen i dag har gått med til shopping. Merkelig nok ikke til meg denne gangen, men til samboeren min som desperat trengte nye klær, da alle t-skjortene hans ikke lenger dekker magen, og alle sokkene har gedigne hull. Hehe, sånn er det når man shopper en gang i året.
Siden jeg hjalp til dryppet det litt på meg også, og jeg fikk to nye topper, ett par sandaler og litt sminke.
Nå har jeg endelig fått den pakken jeg skrev om for tre uker siden.
Og det gjør meg til den glade eier av en iPhone 3GS. Utrolig fornøyd!

Egentlig skulle jeg fått den for lenge siden, men etter å ha ventet på den i to uker ringte jeg Chess, og spurte om det var riktig at det skulle ta så lang tid. Da viste det seg at de ikke hadde 16GB på lager, og heller ikke fikk den inn igjen. Hørt om å gi beskjed til kundene sine da eller?
Etter å ha lagt på, og blitt mildt sagt forbannet og fått tenkt meg litt om, ringte jeg tilbake til de og klagde på dårlig kundeservice. Dette endte med at jeg fikk 32GB til samme pris som den jeg egentlig bestilte - altså 1 000 kr avslag. Det kaller jeg god kundeservice, og det er det mange som burde ta lærdom av!
Så 4 dager senere tikker det inn hentemelding på mobilen min, og jeg er i ekstase. Den er flott!
Så i dag har jeg handlet invisible-shield og deksel til herligheten for å ta litt bedre vare på den.Dessuten forbereder jeg meg til jeg drar hjemover til østlandet på fredag, og har kjøpt inn "Mad Men - season 1" og har fortsatt litt igjen på "Gossip Girl - season 1". Da har jeg noe å se på toget, siden jeg kjøpte komfort-billett. Blir nok bra, siden det er en fem timer lang togtur.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.