Gå til hovedinnhold

Søvnløs

Jeg er så lei av å ikke få sove om nettene!

Jeg kan være trøtt når jeg sitter på sofaen, men i det jeg legger meg ned i senga så blir jeg lysvåken.
Jeg føler jeg har prøvd alt;
lest på senga, spilt på senga, telt sauer, prøvd å slappe totalt av, innrette pusten min etter samboeren min eller katten (desperate situasjoner krever desperate tiltak) og spurt legen om sovetabletter som han selvfølgelig ikke vil gi meg...
Det fungerer bare ikke! Absolutt ingenting.

I går natt sovnet jeg ikke før klokken fire om morgenen etter å ha ligget i senga i tre timer. I natt var det så drøyt at jeg ikke sovnet før fem, enda jeg la meg tidlig. Og når samboeren min sto opp rundt sju ble jeg selvfølgelig lysvåken igjen. Og da er det lett for at man heller sover lenger på dagen, og det har jeg da virkelig ikke veldig lyst til!

Så om noen har ett tips om hvordan jeg kan få sove om nettene, så tar jeg de mer enn gjerne i mot.

Jeg trenger søvn!

Kommentarer

 1. .....ikke bra at du har det sånn!
  håper du finner en løsning på det, for jeg vet at det ikke er noe særlig å ikke få sove

  SvarSlett
 2. Ta deg en kveldstur! :D frisk luft på kvelden hjelper.

  SvarSlett
 3. Som om jeg er i stand til å bevege meg ut etter jobb i dag :p Frisk luft har i det siste bare gjort meg mer våken

  SvarSlett
 4. Sliter faktisk med det samme problemet selv for tiden, eneste som hjelper meg er og trene meg fysisk sliten, da blir det en blund :)

  SvarSlett
 5. Har det samme problemet selv fortiden, det eneste som hjelper for meg er og slite meg helt ut med fysisk aktivitet, da får man iallefall en blund :)

  SvarSlett
 6. trene noen ganger i uken så du får brukt litt energi, stå tidlig opp å gjør noe iløpet av dagen, vær ute, gå turer osv osv. ikke sitt foran pc å tv, da blir man lett sittende å samle opp masse energi som man ikke får noe utløp for.

  SvarSlett
 7. vær aktiv i senga ;)
  Eller så finnes det sovepiller på sunkost og sånt. det er naturlig, derfor ingen resept ;)
  - Molund

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Legg igjen en hilsen - så ser jeg hvem som har tittet innom, og jeg kan titte innom dere.

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.