Gå til hovedinnhold

Oppdatering

Da er endelig pc'en min kommet i hus. Og den er mye finere i virkeligheten enn på det bildet jeg la ut tidligere. I tillegg så er den så mye raskere enn den gamle min - rett og slett en fryd..

På lørdag var jeg på kino og så "SATC2" med avdelingslederen min, noen venner av henne og en venninne av meg som drar til Australia for å studere til høsten. Blir litt trist uten henne i et halvt år, men det går nok greit. Får holde kontakten over facebook i alle fall.
Etter kinoen dro vi alle sammen på vorsspiel med en hel haug av andre kollegaer, og der var stemningen virkelig god. Fantastisk gøy - og det ble en ganske sen kveld.

Dagen etter ble jeg dessverre sjuk igjen, og har stort sett ligget i sengen, uten næring og brekt meg over en bøtte i to dager. Så en uke med kun to fridager opprinnelig, ble til en hel uke "fri". Kreftene kommer sakte, men sikkert tilbake. Bare komme meg til legen nå, som sikkert ikke finner ut noe mer uansett, for det har han fortsatt ikke klart på ett år. Selv om han har tatt blodprøver av meg ørten ganger, sendt meg på Haukeland for å ta EKG og røntgen av lunger og nyrer. Nå vil jeg ta allergiprøver av alt fra matvarer til pollen til dyrehår. I tillegg skal jeg be om å få henvendelse til nevrolog, siden jeg sliter sånn med hodepine. Orker ikke gå sånn lenger.

I tillegg må jeg komme meg til tannlegen, for det kan jo faktisk hende at det er visdomstennene som bidrar til den hodepinen jeg har. Men alle vet jo hvor dyre tannlegen er, så jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal ha råd til det. Men, den tid den sorg - en grundig sjekk må i alle fall tas.

Denne uken fikk jeg dessuten et brev fra BI om at søknaden min til tredje året er innvilget. Jeg måtte jo søke på nytt, siden jeg var så dum at jeg bare søkte meg inn på 2årig kandidatstudie i utgangspunktet. Så i dag må jeg signere de papriene og få sendt de i morgen, dessuten må jeg søke på studielån. Og ikke minst vaske klær, for her har det ladet seg opp 2 ukers klesvask - igjen!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.