Gå til hovedinnhold

Guns N' Roses

Jeg har jo totalt glemt å poste bilder fra Guns N' Roses konserten jeg var på. Siden det var foto og lydopptak forbudt, så var jeg flink jente og ikke tok noen bilder, men man finner alltids noen.

Det var en evig lang kø inn til konsertlokale, Vestlandshallen. Heldigvis var været fint og humøret på topp, så det gikk fort.

Oppvarmingsbandet, Danko Jones, overrasket både meg og søstern, og falt i smak. Skikkelig rock'n'roll.

Sceneshowet skal man ikke klage på - her var det fyrverkeri til den store gullmedalje, og jeg skal love deg at trommehinnene fikk seg en smell. Selv befant vi oss på noe sånt som sjette rad fra scenen, omtrent midt foran.


Sjekk gitaren - den er bare helt rå, og jeg forelsket meg totalt i akkuart den gitaren. Hele stilen på gitaristen er gjennomført spør du meg.


Axl Rose har en helt fantastisk stemme spør du meg.

Konserten var helt fabelaktig spør du meg.
Selv om vi måtte vente omtrent to timer fra Danko Jones forlot scenen til Guns N' Roses kom på, og stemningen begynte å bli amper, luften dårlig og ryggen vond, så var det helt klart verdt det.
Sceneshowet var helt utrolig, og for min del holdt konserten det den lovte.

Absolutt imponert, og helt klar for å dra på flere konserter i fremtiden.


For øyeblikket har jeg billetter til Volbeat i oktober!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Makramé guide med låseteknikker

Jeg har fått fullstendig dilla på å lage makramé armbånd. Det er gøy, lett og fint. Siden jeg slet som bare det for å finne ut hvordan jeg fikk til de låsene man får på makramé armbånd man kjøper, og ikke kunne finne noen som helst forklaring på det på internett, fant jeg ut at jeg fikk tak saken i egne hender. Har tatt noen bilder underveis, ellers skal ellers prøve å forklare så godt som mulig. Hva trenger du? Du trenger hampetråd/nylontråd, perler (med stort nok hull), saks, lim, og gjerne en klemme til å feste arbeidet i. Alt dette får du tak i på en hobbybutikk. Min favoritt er Panduro - enkelt å bestille på nettet, og ikke alt for dyrt.  1. Mål hvor langt du vil ha ditt armbånd. Du må ha tre eller fire tråder. (Med fire blir armbåndet litt tykkere.)  Trådene skal være cirka en meter. 2. Lag en knute cirka fem centimeter nede på tråden, og fest knuten i klemmen.  Du har nå to arbeidstråder - de på ytterkanten, og en tråd i midten som skal lage grunnlaget. De

Enkel strikkebamse

Siden jeg begynte å strikke igjen i julen har jeg fått litt dilla på det. Hittil har jeg strikket et skjerf og en lue. Skjerfet var enkelt, luen litt verre – men det ble da et ganske bra resultat. Det eneste dumme er at jeg “glemte” å strikke vrangbord nederst, så den sitter ikke så godt på hodet. Men likevel – fornøyd med resultatet til at det var første gangen jeg prøvde meg på det. For et par dager siden kom jeg på at jeg strikket en bamse til mamma når jeg gikk på barneskolen. En bamse er jo gøy å strikke, og en liten fin gave. Så da lette jeg opp en oppskrift på nettet, og kom over en ganske bra en. Men den innebar ganske mye sying, så jeg redigerte den litt. Oppskriften er som følger nedenfor. For å strikke en bamse trenger du Garn i ønsket farge, 100g Garnrester i mørk farge (til broderingen) Vatt Strømpepinner nr. 4 Synål Bena strikker du ved å legge opp 10 masker til det første benet, og strikker så cirka 8 centimeter. Når det er gjort

Blodblad - Iresine Herbstii

En av de søteste og rareste plantene jeg vet om.  Iresine Herbstii er en nydelig plante med rosa stilk, som med rett stell kan vokse raskt og bli veldig høy. Denne planten selges ofte som mini-plante på blant annet plantasjen. Latinsk navn Iresine Herbstii Plassering Iresine liker å stå lyst og lunt, gjerne en vinduskarm uten trekk.  Temperatur Over 15 grader. Men må ikke plasseres nær en varmekilde. Jord Luftig jord med god drenering. Vann Liker å holdes jevnt fuktig, og trenger mye vann. Hvis den blir for tørr, blir den slapp og vil reise seg igjen ved vanning, men kan da få lettere brune kanter. Gjødsel 1 gang i måneden i sommerhalvåret. Stell Krever lite, men liker høy luftfuktighet.